Familjeträff 2021

Årets familjeträff planeras till den 13-15 augusti med ankomst eftermiddag fredag och avresa efter lunch söndag. Vi har bokat boende och mat på Gullbrannagården i Halland.

Om platsen:

Gullbrannagården är en fyrstjärnig camping, konferens- och lägergård belägen strax söder om Halmstad. Gården ligger i ett naturskönt område med promenadavstånd till havet. På anläggningen finns 300 bäddar fördelat på stugor, lägenheter och rum i vandrarhem. På området finns bl.a. minigolf, tennisbana, volleybollplan, fotbollsgolf, discogolf, mountainbikebana, käpphästbana och
vedeldade badtunnor.

Om vårt boende: Vi har i första hand bokat stugor till alla familjer men också vandrarhemsrum för att kunna anpassa boendet efter respektive familjs behov.

Aktiviteter under helgen: Innehållet under helgen är fortfarande under planering och vi tar varmt emot förslag! Vi är i år väldigt fria att planera innehållet hur vi vill och tänker att fokus kommer att ligga på att umgås och ha roligt ihop.

Mat: Vi har bokat mat (frukost, lunch, middag och fika) för alla familjer från fredag middag till söndag lunch.

Kostnad: Tack vare beviljade medel från bl.a. Prins Carl Gustafs stiftelse, Åhlén-stiftelsen och Syster Hulda Englunds stiftelse Ekeliden har föreningen möjlighet att subventionera priset för deltagande familjer.

Kostnaden för träffen är 250:- för upp till 2 vuxna/diagnosbärare (över 18 år), varje familj står också för sin egen resa. Barn (under 18 år) och diagnosbärare deltar gratis. Medföljande assisten/stödperson betalar självkostnadspris 1300:-. 

Covid-19
Vi följer utvecklingen kring spridningen av covid-19 och kommer såklart att förhålla oss till folkhälsomyndighetens riktlinjer och råd. Om vi inte kan genomföra ett familjeläger på ett säkert sätt ur smittspridningssynpunkt kommer vi att skjuta på det. Vi har möjlighet att avboka boende och mat kostnadsfritt fram till 4 veckor före ankomst.

Hoppas ni har möjlighet att delta! Anmäl sker via länken nedan senast 14/5. 

https://forms.gle/nu8oyH18ZszhsSGB8

Vi hoppas verkligen att kunna träffas allihop i sommar!

Varma hälsningar

Styrelsen